Wijzen je wimpers naar voor of naar onder en zie je ze bijna niet zonder lagen mascara? Ben je de wimperkruller beu? Wil je je eigen, natuurlijke wimpers accentueren zonder ze te verlengen met extensions? Lash-Lift is ideaal voor wie van natuurlijke look houdt. Het is een geweldig alternatief voor verlenging of als je de wimperkruller moe bent. 

Met deze revolutionaire  behandeling krijg je volle, gelifte wimpers die wekenlang mooi blijven!  Via speciale techniek wordt er een krul in je eigen wimpers gezet en het effect blijft tot 8 weken mooi! Wimper verf zorgt dan weer voor subtiel mascara effect waardoor de wimpers nog langer lijken.

Et voila! Eigen wimpers donker en mooi gekruld. 12u na de behandeling geen water op je wimpers, verder heb je geen nazorg nodig. Je kan na 12u terug make-up opdoen en je ogen reinigen.

ELLEEBANA ONE SHOT LASH-LIFT 

Het Elleebana Lash Lift systeem is geschikt voor korte, lange, steile en overkrulde wimpers! Zijn je wimpers op natuurlijke wijze niet gepositioneerd zoals je zou willen? Ook dan is deze treatment dé ultieme oplossing. Elleebana One Shot Lash Lift maakt gebruik van siliconen rods in plaats van de oude traditionele klemmetjes en schildjes. Hiermee krijg je een natuurlijk gelift effect meteen vanaf de wimperrand, zonder knik!

De Elleebana formule is vooruitstrevender dan elk ander lifting systeem op de markt. Met eender korte inwerktijd geeft het de meest geweldige resultaten tot mogelijk zelfs 8 weken! De unieke formule zorgt óók voor gevoede en gezonde wimpers. 

LASH-LIFT INCL. KLEURING 

€55

VITAMIN LASH BOTOX

Vitamine Lash Botox is een luxe, diepvoedende verzorging voor je wimpers. Een échte vitamine boost te gebruiken na de wimperlift of als losse behandeling voor het herstellen of extra boost geven van de wimpers.

Het bevat talrijke vitamines, provitamines, oliën, collageen en hyaluronzuur waar de wimpers voller, langer en gezonder van worden.

 

 
 

LASH-LIFT INCL. KLEURING EN LASH BOTOX 

€65