Wenkbrauwen vormen een kader voor het gezicht, geven expressie en karakter. Ze mogen echter niet alle aandacht opeisen, te dikke of te harde wenkbrauwen geven een te strenge uitstraling, te dunne wenkbrauwen geven een flauwe uitstraling. 

Daarom is het zeer belangrijk om de juiste vorm en kleur dat bij jou past te bepalen.

Doel van semi-permanente make-up van de wenkbrauwen is om de natuurlijke vorm van je eigen wenkbrauw te accentueren zonder te overdrijven. Rekening houdend met je eigen wenkbrauwen ga ik steeds op zoek naar de perfecte vorm en kleur dat bij jouw natuurlijke wenkbrauwen past.

 
 

OMBRE POWDERBROWS  

Een van de meest populaire wenkbrauw pigmentatie technieken op de markt. “Must Have” onder vele beroemdheden. Wenkbrauwen zullen na de genezing geen perfect omlijnde en duidelijke randen hebben maar een zachte vorm en schaduw. Dankzij de bekwame verspreiding van het pigment zal de voorkant van de wenkbrauwen delicaat zijn en de gradatie zichtbaar vanaf de basis van de wenkbrauwen naar boven. Deze techniek maakt het mogelijk om het maximaal natuurlijke effect te bereiken en is geschikt voor alle huidtypes en mensen van alle leeftijden.  

€325 

-inclusief touch-up behandeling na 6 tot 8 weken- 

VERLOOP VAN DE BEHANDELING  

Goede voorbereiding is het halve werk!

Ieders wenkbrauwen zijn uniek. Recht, met een boog, smal, breed, symmetrisch of ongelijk.

Ze horen symmetrisch te zijn binnen het mogelijke van je gezicht. Het gezicht is namelijk nooit volledig symmetrisch (bolling vh gezicht, botstructuur, …). Daarom zijn wenkbrauwen zusjes en geen tweelingen 

Bij elke behandeling Powderbrows worden de wenkbrauwen zorgvuldig uitgemeten en voorgetekend om de perfecte vorm en kleur te vinden die bij jou past 

Pas als de uitgetekende vorm goedgekeurd is kan de behandeling plaatsvinden. 

Na zorgvuldig opmeten en uittekenen van de wenkbrauwen en na de goedkeuring van de klant kan de behandeling beginnen.

Tijdens de behandeling wordt een speciaal pigment (geen tattoo pigment) met een flinterdun nano-naaldje net onder de bovenste huidlaag (opperhuid) ingebracht. Dit is echt pijnloos!!

Er wordt opbouwend en zacht gewerkt zodat de huid niet wordt beschadigd en het pigment niet te diep wordt geplaatst. Om die reden zijn er altijd 1 a 2 retouches nodig (met tussenperiode van 6-8 weken)

Resultaat van goed geplaatste Powderbrows is dus ook niet blijvend maar vervaagt met tijd.

Effect blijft (afhankelijk van je eigen huid en externe factoren) van 1 tot 3 jaar mooi.

 
 

NAZORG  

Als u wilt dat de wenkbrauwen gelijkmatig genezen en het eindresultaat bevredigend is, houd dan rekening met dit nazorgadvies. Bedenk dat de zorg na de ingreep net zo belangrijk is als de ingreep zelf.

Het is belangrijk om de aanbevelingen van de specialist op te volgen.

-Duur van genezing verschillend per persoon  

GENEZINGSPROCES POWDERBROWS:

DAG 0

Voor de behandeling 

DAG 1-3

Eerste dagen na de behandeling kunnen de wenkbrauwen donker en rood lijken. Geen paniek, het is tijdelijk. Veeg je wenkbrauwen twee keer per dag grondig nat met de haartjes mee en tegen de haartjes in om het teveel aan het wondvocht te verwijderen en te voorkomen dat het een dikke korst vormt. Was ze met gedestilleerd water, injectiewater of gekookt water en een watje. Je wenkbrauwen kunnen een beetje jeuken en trekken. Breng geen cosmetische producten aan op je wenkbrauwen. Bij make-up vermijd dan het wenkbrauwgebied.   

DAG 4

Nu komen de korstjes. Houd de wenkbrauwen nu volledig droog! De wenkbrauwen beginnen aan het einde en aan het begin van de wenkbrauw te vervellen. Jeuk is een normale reactie. Kras niet op de korst! 

DAG 5 – 7

Raak niet in paniek als je een kleurverschil ziet tussen de korst en het effect in het gebied waar de korst al is afgevallen. Onthoud dat de permanente make-up de wenkbrauwen subtiel moet accentueren. Het is geen vorm van intense avondmake-up 

DAG 8-10

De korst is bijna weg. Indien er nog veel korst op wit ,mag je er beetje vaseline op smeren Eerste weken is er nog een filterlaagje op je huid dat kleur tegenhoudt. De uiteindelijke kleur is pas 4 weken na de pigmentatie zichtbaar. Schrik niet als het schijnbaar te licht geneest, na de eerste keer geneest de kleur tot 70% lichter. Spmu werkt opbouwend, er komt dus nog minstens 1 retouche waarna kleur veel intenser opneemt. Geduld is de boodschap voor mooie powderbrows!

  1. Vermijd tijdens het genezingsproces zon, sauna’s en zwembaden. Kras niet op de korst. Door krabben kan een litteken ontstaan. Laat de wenkbrauwen zichzelf genezen. 
  1. Volg de aanbevelingen van de specialist voor nazorg. Zoek niet naar informatie op internetforums. Neem bij vragen contact op.
  1. Breng geen cosmetische producten aan op het pigmentatiegebied. Het kan een infectie van de gepigmenteerde zone veroorzaken. 
  1. Raak niet in paniek als de wenkbrauwen rood zijn of het pigment warmer lijkt dan het verwachte effect, onthoud dat de huid nog steeds geneest.
  1. Vergeet de touch-up niet die het mogelijk maakt de wenkbrauwkleur te verzadigen. Deze moet 6 weken tot maximaal 3 maanden na de eerste procedure worden uitgevoerd.

GENEZEN  

Genezen resultaat is zacht en natuurlijk, in alle tinten! 

Om altijd van het mooie resultaat te genieten dient er om het jaar/ twee jaar een bijwerking te gebeuren.